Advies

Voor vragen op het brede vlak van ‘mens en organisatie’ kunt u bij Verbeterforum terecht. De bij Verbeterforum aangesloten adviseurs kunnen u adviseren over uiteenlopende thema’s binnen dit veld, waaronder over ketensamenwerking, het toetsen van informatiesystemen, het lean maken van werkprocessen en de toepassing van social media.

Advies is altijd maatwerk. We bespreken met u graag de mogelijkheden en werkwijze.

Maatwerk en ‘meedenken’

Verbeterforum is een netwerk dat bestaat uit een groot potentieel van trainers en adviseurs. Deze professionals kunnen voor u in gezet worden om oplossingen te vinden voor een ruim arsenaal aan uitdagingen. Daarbij kan Verbeterforum putten uit een rijke ervaring op verschillende ‘vakgebieden’, waaronder: bedrijfsvoering, HR, coaching, informatiehuishouding, ICT-management, social media, impact analyses, strategievorming en business cases.

Onze gemotiveerde professionals denken graag met u mee. In overleg met u als opdrachtgever selecteren we de beste adviseurs en trainers uit ons netwerk en vormen zo waar nodig een multi-disciplinair team. Verbeterforum zorgt er daarbij voor dat u als klant een eenduidig aanspreekpunt heeft en kunt vertrouwen op de kwaliteit die u wenst.